Zodra u op de link in de e-mail klikt, komt u bij het document dat u dient te ondertekenen. Het kan ook zijn dat er meerdere documenten ondertekend moeten worden. U moet alle documenten geopend hebben om de documenten in één keer te kunnen ondertekenen. In dit scherm kunt u de documenten inzien en lezen. Mocht u kiezen voor de knop linksonder ‘Terug’ dan sluit u het document en verlaat u de omgeving.

Heeft u vragen over de inhoud van het document? Neem dan contact op met de persoon/organisatie die het document heeft gemaakt.

Ga door naar Stap 3 - Niet akkoord of Volgende