Zodra u het (of alle) document(en) heeft doorgelezen, heeft u rechts onderaan de pagina de mogelijkheid om te kiezen voor ‘Niet akkoord ’of ‘Volgende’. Als u het niet eens bent met de inhoud van het document kies dan voor ‘Niet akkoord’. U kunt hier vervolgens de reden van weigeren invullen. Door een druk op de knop ‘Weigeren’ wordt de keuze verzonden. Gaat u wel akkoord met het document? Klik dan op ‘Volgende’.

Mogelijk wordt bij de volgende stap gevraagd om een verificatie, ga dan naar Stap 4 - Verifiëren.

Komt u meteen op de pagina 'Ondertekenen', ga dan naar Stap 5 - Ondertekenen.