Nadat u akkoord geeft op het document en optioneel een verificatie heeft toegepast kan het document worden ondertekend.

Er kunnen drie dingen gevraagd worden:
1. Voor- en achternaam & handtekening -> Vul deze in. De handtekening kan geplaatst worden in het daarvoor bestemde veld. Het plaatsen van de krabbel kan met de muis, trackpad, of touchscreen. Niet tevreden over de krabbel, dan kunt u rechtsonder kiezen voor ‘Onderteken opnieuw’. Druk vervolgens rechtsonder op ‘Ondertekenen’. In het volgende scherm ziet u dat het document succesvol heeft ondertekend.
2. Voor- en achternaam -> Vul deze in. Druk vervolgens rechtsonder op ‘Ondertekenen’.
3. U komt in een scherm waar staat: U gaat nu het document ondertekenen door rechtsonder op “ondertekenen” te drukken.

Lijkt de krabbel niet op uw handtekening? Dat hoeft niet - Klik hier!

Wanneer u klaar bent met het tekenen van het document dient u terug te keren naar een andere webpagina. Wanneer dit niet gebeurt, klik hier!

Ga verder naar Stap 6 - Resultaten.