Op onze website kunt u een GO account aanmaken. Als u via onze prijzenpagina een pakket heeft aangevraagd dan start u ook eerst met een GO account. Vanuit het portaal kan het betaalde pakket worden aangevraagd:

Log in op uw GO account en ga naar het dashboard:

Zorg er voor dat uw e-mailadres is geverifieerd en de organisatienaam is ingevuld. Indien u bovenstaand niet ziet op uw dashboard dan is deze stap al voltooid.

Op dit moment heeft u een GO abonnement met 10 credits. Kies voor 'Beheer uw abonnement en factuur instellingen' om een betaald pakket af te nemen.

Vul uw facturatie gegevens in door te klikken op 'Facturatiegegevens bijwerken'. Wanneer u dit heeft gedaan kies dan voor 'Plan wijzigen'.

U kunt nu een keuze maken uit onze pakketten. Voor meer informatie over de pakketten kunt u ons bereiken op 023-737 00 46 > Optie 1.

Maak de keuze tussen een jaarbundel en een maandbundel. Houd er rekening mee dat u met een maandbundel een beperkt aantal credits per maand kunt verbruiken.

Wanneer de Bedrijf contactgegevens en de Facturatiegegevens nog niet zijn ingevuld kunt u deze invullen bij stap 3.

In stap 4 heeft u de mogelijk om een partnercode in te vullen. Dit is nodig wanneer u gaat koppelen met één van onze partners. Druk op de knop Bevestigen om het afnemen van het betaald pakket definitief te maken.

Wij willen u bedanken voor het kiezen van onze dienst!

Het pakket wordt nu voor u geactiveerd!