Onze applicatie is beschikbaar voor iOS 12.1 of nieuwer of Android 7.0 en nieuwer.

IOS

1. Open de App Store app op uw iPhone, iPad of iPod Touch;

2. Blader of zoek naar Evidos;

3. Tik of klik op de knop 'Download'.

Android

1. Open de Google Play app op uw Smartphone of Tablet.

2. Blader of zoek naar Evidos;

3. Tik of klik op de knop 'Installeren'.

Om de Evidos app te gebruiken heeft u een account nodig bij Ondertekenen.nl/Evidos. Heeft u nog geen account? Maak dan nu een gratis GO account aan via onze website.

Om de app te gebruiken dient u een usertoken aan te maken in het portaal.

Wanneer de usertoken succesvol is ingevoerd kunnen accountgegevens worden ingevoerd.

Optioneel kunt u een mobiel telefoonnummer invoeren. Houd dan rekening met het invullen van de landcode.

Mocht u vragen hebben over het downloaden van de app of het invoeren van de accountgegevens neem dan gerust contact met ons op @ support@evidos.nl!