U heeft een ondertekenverzoek ontvangen met een verificatie code welke naar u wordt gestuurd via SMS. Wat nu?

• Klik eerst op de uitnodigingslink in de e-mail om het document of de documenten in uw browser te openen;

• Nadat u de documenten heeft gelezen, drukt u op de knop Volgende onderaan de viewer;

• Het onderstaande venster wordt geopend en u ontvangt een verificatiecode op uw telefoon:

Voer de code in het tekstvak in, uw cursor staat automatisch op de juiste plaats.

Druk op de knop Verifiëren onderaan:

Krijgt u onderstaande error te zien? Controleer de code en voer opnieuw in.

Na een succesvolle telefoonnummer verificatie, wordt u gevraagd het document digitaal te ondertekenen

Heeft u geen code ontvangen? Kies de knop Geen code ontvangen?.

Het onderstaande venster wordt geopend. Controleer uw telefoonnummer. Mocht er een typefout zijn gemaakt, neem dan contact op met de organisatie die u het ondertekenverzoek heeft gestuurd. Zij kunnen u een nieuw ondertekeningsverzoek sturen met het juiste telefoonnummer.

Is uw telefoonnummer juist? Druk op de knop Nogmaals code versturen, wij sturen u binnen enkele seconden een nieuwe code. U kunt ook kiezen voor Bel mij, dan leest onze Evidos Bot de code hardop voor.