FAQ
Leverandørservice max. beløb er overskredet

Registreret max. beløb i LS er overskredet

Andrew Jensen avatar
Skrevet af Andrew Jensen
Opdateret over en uge siden

Jeres transaktions- og/eller dagsmax. i Leverandørservice er overskredet, og derfor er LS-betalinger helt eller delvist afvist hos Nets. Det er kun LS som kender jeres nuværende max. beløb, så kontakt dem venligst på telefon 80 81 07 08 for at få det oplyst.

Kontakt derefter jeres bank hurtigst muligt, og få dem til at forhøje jeres LS max. beløb. Banken kender proceduren angående dette, men hvis banken ikke gør det, så må banken kontakte LS for at få hjælp til hvordan dette skal behandles.

De afviste betalinger er markeret med status "Betaling fejlet" under menupunktet "Opkrævninger" inde på FarPay portalen. Når I har fået besked fra LS om at max. beløb er justeret, kan I trække betalingerne på ny ved at trykke på fakturaen, og derefter trykke på knappen "Træk automatisk".