Opret MobilePay Subscriptions aftale

Sådan opretter du en MobilePay Subscriptions aftale

Theodor E. Johannesen avatar
Skrevet af Theodor E. Johannesen
Opdateret over en uge siden

Først skal du have MobilePay Subscription produktet oprettet hos MobilePay, så det er klart når FarPay skal integreres. Hvis du er i tvivl om dette, kan du logge ind på MobilePay portalen på https://admin.mobilepay.dk/

Hvis du mangler MobilePay Subscriptions, kan dette tilføjes ved at trykke på:
"+ Tilføj produkt"

Menu i MobilePay - Tilføj produkt

Dernæst skal du vælge MobilePay Subscriptions.

Tilføj MobilePay Subscriptions

Når MobilePay Subscriptions er tilvalgt, går dette i godkendelsesproces hos dem, og når den er gennemført, modtager du en bekræftelse via e-mail.

Har du brug for hjælp til dette, kan du ringe til MobilePay på telefon 45 14 44 40. Dermed sikrer du dig, at oprettelsen gøres helt korrekt fra start.