FAQ
Betalingsservice | Ændring af bankkonto, eller skift af bank
Betalingsservice | Ændring af bankkonto, eller skift af bank

Ændring af bankkonto, eller skift af bank

Andrew Jensen avatar
Skrevet af Andrew Jensen
Opdateret over en uge siden

Hvis du skal skifte registrerings- og kontonr. på din Betalingsservice kreditoraftale, skal du trykke her, vælge "Kontoændring", og logge ind med MitID/NemID.

Hvis du har brug for hjælp til dette, ring så til Betalingsservice på telefon 80 81 06 65. Dermed sikrer du dig, at ændringen gøres helt korrekt fra start.