FAQ
Leverandørservice | Ændring af bankkonto, eller skift af bank
Leverandørservice | Ændring af bankkonto, eller skift af bank

Ændring af bankkonto eller skift af bank

Andrew Jensen avatar
Skrevet af Andrew Jensen
Opdateret over en uge siden

Hvis du skal ændre registrerings- og kontonr. på din Leverandørservice kreditoraftale, skal du trykke her, vælge "Kontoændring", og logge ind med MitID/NemID.

Hvis du brug for hjælp til dette, ring så til Leverandørservice på telefon 80 81 07 08. Dermed sikrer du dig, at ændringen gøres helt korrekt fra start.