FAQ
Forsendelse af e-conomic fakturaer

Theodor E. Johannesen avatar
Skrevet af Theodor E. Johannesen
Opdateret over en uge siden

Der er to måder at sende fakturaer på. Den traditionelle via e-conomic, eller via FarPay, med e-mail template og betaling.

Med FarPay standard e-mail skabeloner indsættes dit logo i e-mailen, sammen med en forklarende tekst omkring fakturanummer, forfaldsdato og beløb. E-mailen indeholder også et link, som kunden anvender til betaling af fakturaen, og kunden får samtidig mulighed for at tilmelde en automatisk betalingsaftale, hvis du har tilvalgt den mulighed.

Du kan se kort demo af hvordan vores faktura-mail forsendelse ser ud, og det gør du ved at trykke på knappen "Prøv FarPay fakturaforsendelse" herunder.

Hvis du vælger FarPay til dette, er der 3 ting du skal gøre før du går i gang:

1: Upload dine logoer under indstillinger

Tryk på "vælg"

Find det rigtige logo, og gem herefter. Kassen bliver grøn.

2: Indstillinger for faktura forsendelse

I kassen "Faktura forsendelse" under "Indstillinger" angiver du den mailadresse, som dine fakturamails skal sendes fra.

Hvis du ønsker, at FarPay også skal sende dine kreditnotaer, eller der skal vedhæftes PDF-faktura til e-mailen, angives det her.

3: Ønsker du at bruge e-conomic PDF

Vi har lavet en lille artikel, som forklarer dette her: