Om rykkere

Se hvordan vores rykkere hjælper dig med at indkræve udeståender.

Theodor E. Johannesen avatar
Skrevet af Theodor E. Johannesen
Opdateret over en uge siden

Formålet med FarPay's rykkermodul er at give din virksomhed et værktøj til at håndtere sendte fakturaer, som af en eller anden grund ikke er betalte til tiden.

Betaler en kunde ikke sine fakturaer til tiden, kan processen med at indkræve pengene både være dyr og ressourcekrævende, og kan i sidste ende betyde, at din egen virksomhed kan få det svært. Derfor er det vigtigt, at du som fakturaudsteder, har en fast defineret politik angående indkrævning af udestående, og det hjælper vi dig med.

Under "Opkrævninger" får du et nemt og hurtigt overblik over hvilke fakturaer ikke er betalte til tiden. Du får det fulde overblik over alle forfaldne fakturaer, og du har også mulighed for at filtrere på f.eks. betalingsdag og beløb, hvorefter listen vises i forhold til din filtrering.

Næste step er at trykke på menupunktet "Rykkere", og derefter angive en startdato.

Du vælger en dato fra hvornår du ønsker din rykkerproces skal starte. Alle forfaldne fakturaer før denne dato vil som udgangspunkt ikke være inkluderede i rykkerprocessen.

Listen viser nu en oversigt over alle kunder som vil modtage rykkere, men ud for hver enkelt faktura kan du trykke på knappen "Stop" eller trykke på "...", og udelukke kunden fra at modtage rykkere.

I eksemplet ovenfor er den øverste faktura stoppet, hvorefter linjen markeres med en gul baggrundsfarve, og knappen ændres til "Fortryd". På næste linje har du mulighed for at udelukke kunden fra at modtage rykkere.

Når du har foretaget de nødvendige ekskluderinger, kan du trykke på menupunktet "Rykkere" igen, og du vil blive præsenteret for en reduceret liste med rykkere, som er klar til at blive eksekveret.

Du afslutter filtreringen, og begynder at sende rykkere ved at trykke på knappen "Start".