Tilmeld MobilePay Subscriptions

En hurtig vejledning til hvordan du kommer godt igang

Theodor E. Johannesen avatar
Skrevet af Theodor E. Johannesen
Opdateret over en uge siden

Trin for trin

1. For at gennemføre en tilmelding, skal du først logge på farpay.dk. Tilmeldingsprocessen kan ikke gennemføres i e-conomic vindue.

I Indstillinger, og her under Betalinger, kan følgende ses, hvor MobilePay Subscriptions tilvælges:

Tilvælg MobilePay Subscriptions

2. Tryk derefter "Opret"

Opret MobilePay Subscriptions

3. Følgende kasse kommer nu frem. Tryk på "Autoriser" knappen:

Autoriser dialog - tryk på Autoriser knappen

4. Du sendes nu videre til MobilePay, hvor du skal autorisere FarPay til din MobilePay Subscription. Hvis du ikke allerede er logget ind, bliver du her bedt om at logge ind.

5. Herefter skal du tillade at FarPay håndterer MobilePay Subscriptions

6. Når dette er gjort, sendes du tilbage til Indstillinger.
Hvis du har flere betaligssteder i din MobilePay Subscriptions, skal den ene vælges i FarPay indstillingerne.

MobilePay Subscription - Flere betalingssteder
MobilePay Subscrptions - klart

7. Du har nu mulighed for at angive en standard tekst til MobilePay Subscriptions, således at dine kunder har mulighed for at se hvilket produkt de betaler for.

MobilePay Subscriptions - Indstillinger

Du er nu klar til at bruge MobilePay Subscriptions!