Kom godt i gang
e-conomic
Betalings- og tilmeldingslink

Send fakturaer fra e-conomic, og få dine kunder at betale med FarPay

Andrew Jensen avatar
Skrevet af Andrew Jensen
Opdateret over en uge siden

Når du sender faktura-mails fra e-conomic, kan FarPay integreres diskret i forsendelsen ved at angive et link i brødteksten for e-mail forsendelsen.

Betalingslinket, som er angivet under "Indstillinger" på FarPay portalen, kopieres og gemmes i clip-boardet.

Efterfølgende skal du indsætte betalingslinket i din e-conomic mail-skabelon, som så anvendes som standard når du bogfører og sender dine faktura-mails. Markér "Husk emne" og "Husk brødtekst", så disse angives som standard for for dine fremtidige mail-forsendelser.

Kunden vil så modtage en e-mail med dette betalingslink, som refererer til en web-faktura, som indholder både betalings- og tilmeldingsmuligheder.

Herunder et "eksempel på brødtekst", som du er velkommen til at anvende i dine egne faktura-mails. Husk endelig at kopiere jeres eget link og indsætte det i brød-teksten:

"Vi sender dig hermed vedhæftede faktura. Betalingsdagen på fakturaen er sidste frist for rettidig betaling.

Hvis du tilmelder en betalingsaftale, betales alle fremtidige fakturaer fra os på automatisk betalingsdagen, uden at du skal foretage dig noget.

Ved at trykke på nedenstående link præsenteres du for en web-faktura, hvor du kan trykke på knappen "Tilmeld betalingsaftale", indtaste dit registreringsnr., kontonr. og CPR- eller CVR-nr., og så er betalingsaftalen tilmeldt. Nemmere kan det ikke gøres.

Her indsættes FarPay's betalings- og tilmeldingslink...

Hvis du har spørgsmål til dette, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon xxxxxxxx, eller sende os en e-mail til xxx@xxxxxx.dk".