Onboarding
Faneblad i e-conomic

Åbn FarPay inde fra e-conomic

Theodor E. Johannesen avatar
Skrevet af Theodor E. Johannesen
Opdateret over en uge siden

Formålet med et faneblad er at integrere FarPay i et enkelt e-conomic log ind. Bemærk, at du skal have administrator rettigheder til din e-conomic aftale for at foretage denne tilpasning.

Log på FarPay, tryk på "Indstillinger", og find boksen "Faneblad".

• I boksen ser du et link. Markér hele linket, tryk på CTRL-C, så det er klart til senere brug.

• Inde på e-conomic skal du trykke på tandhjulet og vælge "Alle indstillinger".

• I menuen til venstre skal du trykke på "Udvidelser" og vælge "Ekstra faneblade".

• Skriv FarPay i feltet "Navn", tryk i feltet "URL" og tryk Ctrl-V for at indsætte linket du kopierede fra indstillingerne i FarPay. Tryk på "Gem" for at afslutte.

Derefter kan du se FARPAY fanebladet i topmenuen.