Opsætning af SFTP-klient

Sådan opsætter du SFTP-klient til udveksling af filer med FarPay

Bárður Háskor avatar
Skrevet af Bárður Háskor
Opdateret over en uge siden

FarPay supporterer udveksling af filer via standard SFTP-protokollen, og de fleste SFTP-klienter på markedet kan anvendes.

FarPay har dog mest erfaring med WinSCP, og vi har lavet et gratis script, som kan anvendes til at udveklse filer.

Vejledning:

1. Tryk på Download ovenfor for at hente Zip filen.

2. Udpak Zip-filen til den ønskede mappe.

3. Åbn Script.txt filen med f.eks. Notepad.

4. Erstat Username og Password med værdierne Brugernavn og Kodeord, som du finder under Indstillinger på FarPay portalen. Tryk på Skift kodeord for at vælge et nyt kodeord.

5. Kør RunScript.bat for at hente og sende filer til FarPay.

Det er også muligt at anvende Windows Task Scheduler, til at køre scriptet med jævne mellemrum.

PS!
Filer til FarPay skal gemmes i mappen Upload, hvorfra de automatisk overføres til FarPay, og filer fra FarPay gemmes i mappen Download, hvorfra I så viderebehandler dem internt.