Kom godt i gang
Generelt
Dagligt overblik via e-mail

Modtag en rapport med overblik over betalinger og tilmeldinger

Theodor E. Johannesen avatar
Skrevet af Theodor E. Johannesen
Opdateret over en uge siden

For at modtage disse e-mails, skal du navigere til "Indstillinger", trykke på "Rediger" i boksen "Modtag overbliks e-mail", og angiv den mailadresse du ønsker at anvende til formålet.

Ved angivelse af en e-mail adresse sender vi hver morgen en rapport med dagens hændelser, der vedrører:

• Til- og/eller afmelding af betalingsaftaler

• Ikke gennemførte betalinger

Med disse e-mails har du et præcist overblik over hvilke hændelser, der kræver din opmærksomhed.

I eksemplet nedenfor ses et overblik over betalingsaftaler og betalinger. I dette eksempel er der 48 betalinger som ikke er gennemførte. Dette giver dig mulighed for at logge ind på https://app.farpay.io, hvor du ser hvordan disse skal behandles.