Kom godt i gang
Betalingsløsninger
Ansøg om BankConnect udvekslingsaftale

Når du skal modtage dine FI-indbetalinger direkte fra FarPay

Andrew Jensen avatar
Skrevet af Andrew Jensen
Opdateret over en uge siden

BankConnect kan anvendes af alle banker, dog uden Danske Bank og Nordea. De har deres egen løsning til formålet.

For at komme i gang med BankConnect, skal du oprette en udvekslingsaftale i din bank, som FarPay skal anvende til at etablere forbindelse til din bankkonto.

1. Opret en FI-kreditor i din bank. Hvis du allerede har en FI-kreditor, og ønsker at knytte den til BankConnect, skal du bede din bank om at foretage ændringen. Banken skal dog først foretage ændringen når BankConnect er tilkoblet hos FarPay.

2. Din bank skal oprette en BankConnect udvekslingsaftale til din virksomhed.

3. Når den er oprettet, vil du modtage en "Aktiveringskode/-nøgle og et Funktions-ID eller Aftale-ID". Det er enormt vigtigt, at du får disse oplysninger med fra din bank.

4. Disse oplysninger sender du så til support@farpay.dk, hvor du samtidig oplyser din FI-kreditor med tilhørende reg-/kontonr., som din BankConnect aftale er knyttet til.

Når vi har modtaget disse oplysningern fra dig, kan vi aktivere BankConnect aftalen hos os, så du kan begynde at modtage dine FI-indbetalinger direkte fra FarPay.