Kom godt i gang
Integration
FarPay integration med Ordrestyring

6 enkle steps og du er integreret med Ordrestyring.

Martin J. Mortensen avatar
Skrevet af Martin J. Mortensen
Opdateret over en uge siden

Forudsætningerne for integrationen er, at du har adgang til følgende:

1. Ordrestyring
2. FarPay
3. E-conomic

1. Log ind på FarPay appen - Tryk på nedenstående knap

2. Når du er logget på FarPay Appen, trykker du på Indstillinger.

3. Under Indstillinger går du ned til feltet API Nøgle og trykker Generer. Dernæst kopierer du API nøglen.

OBS: Hvis du ikke har mulighed for at generere API nøglen selv, kan vi hjælpe dig med dette.

1. Ring eller skriv ind til os. (tlf.: +45 7199 3355 / E-mail: support@farpay.dk)

2. Oplys jeres virksomhedsnavn og informer os om, at I mangler API nøglen til Ordrestyring.

Dernæst generer vi API nøglen for dig og sender den til support@ordrestyring.dk med oplysninger om virksomhedens navn og hvem hos virksomheden vi har indgået aftalen med.

4. Log ind på din Ordrestyring konto

5. Find FarPay Appen i Markedsplads

6. Åbn appen og indsæt den kopierede API nøgle i feltet Token.

FarPay er nu integreret med Ordrestyring.