FAQ
Skifte fra ePay/Bambora/Worldline til QuickPay

ePay/Bambora/Worldline kunder's ønske om at skifte til QuickPay

Andrew Jensen avatar
Skrevet af Andrew Jensen
Opdateret over en uge siden

Denne proces er gældende for ePay/Bambora/Worldline kunder, som ønsker at skifte til QuickPay:

1. Skriv til support@bambora.com og oplys, at I ønsker at skifte til QuickPay. Husk at
oplyse jeres Bambora kundenummer i kommunikationen med dem.

2. Send en mail til os på migrations@quickpay.net med oplysning om jeres
merchant-id hos os, og at I har kontaktet Bambora med henblik på at få udleveret
kortdata.

Ønsker I i forbindelse med migreringen af transaktioner at skifte indløser, skal vi også udtrykkeligt have det at vide.

3. QuickPay modtager data fra Bambora direkte, og importerer data ind på jeres konto
hos os.

4. FarPay vil herefter få udleveret en såkaldt mappingfil, som indeholder “jeres gamle id
og nyt-transaktions-id”. “Jeres gamle id” er typisk enten ordrenummer eller
transaktions-id hos den tidligere PSP.

5. FarPay vil herefter opdatere deres systemer, så jeres kunders abonnementer matcher
de nye transaktions-id hos os.

6. Når flytningen er gennemført, skal FarPay have et udtræk fra jer indeholdende det
gamle subscription-id og tilhørende kundenr. hos jer, så vi kan mappe disse sammen i
vores system. Derefter kan abonnementstrækninger foretages via FarPay/QuickPay.