FAQ
Betalingsaftaler
Skifte fra Reepay til QuickPay

Reepay kunder's ønske om at skifte til QuickPay

Andrew Jensen avatar
Skrevet af Andrew Jensen
Opdateret over en uge siden

Denne proces er gældende for Reepay kunder, som ønsker at skifte til QuickPay:

1. Skriv til support@reepay.com og oplys, at I ønsker at skifte til QuickPay. Husk at
oplyse jeres Reepay kundenummer i kommunikationen med dem.

2. Send en mail til os på migrations@quickpay.net med oplysning om jeres
merchant-id hos os, og at I har kontaktet Reepay med henblik på at få udleveret
kortdata.

Ønsker I i forbindelse med migreringen af transaktioner at skifte indløser, skal vi også udtrykkeligt have det at vide.

3. Vi modtager data direkte fra Reepay, og importerer dem ind på jeres konto hos
os.

4. I vil herefter få udleveret en såkaldt mappingfil, som indeholder “jeres gamle id og
nyt-transaktions-id”. “Jeres gamle id” er typisk enten ordrenummer eller
transaktions-id hos den tidligere PSP.

5. I skal herefter opdatere jeres systemer, så jeres kunders abonnementer matcher
de nye transaktions-id hos os.

6. Herefter er flytningen gennemført, og I kan gennemføre abonnementstrækninger
via os.