Print kø
Theodor E. Johannesen avatar
Skrevet af Theodor E. Johannesen
Opdateret over en uge siden

Med FarPay sendes dine fakturaer som hovedregel via e-mail til dine kunder, og som elektroniske eFakturaer (i form af XML) til de af dine kunder som ønsker det.

Hvis fakturaen ikke kan sendes via disse kanaler, kan fakturaen sendes med posten, og det er her vi introducerer begrebet Print kø.

For at gøre det nemt at se hvilke fakturaer der sendes til print, navigeres til Sendt, og dernæst til Print kø, som vist på billedet nedenfor.

Nu listes de fakturaer, der er planlagt til print. Grunden til at du præsenteres for dette overblik er, at du kan trykke på en enkelt faktura, og angive kundens e-mail, og fakturaen sendes øjebliklig til kunden, og fakturaen forsvinder samtidig fra Print kø.

Der er to konfigurationer der styrer print køen. Den første indstilling er at fakturaer, der ikke kan bliver send med e-mail eller XML bliver sendt som som brev. Den næste indstilling er at sende de e-mailede fakturaer der ikke er læst efter angivne dage - f.eks. efter 7 dage.

Send os en notifikation på vores chat om du ønsker denne ændring, og hør om vores priser.