FAQ
Usability i appen
Send faktura og gem e-mail adresse

Gem e-mail adressen, så alle fremtidige fakturaer sendes til denne e-mail adressen.

Theodor E. Johannesen avatar
Skrevet af Theodor E. Johannesen
Opdateret over en uge siden

Når faktura-mails sendes via FarPay, kan du gemme e-mail adressen på kunden.

Dette gøres ved at vælge pågældende faktura og trykke på knappen "Send e-mail".

Du får efterfølgende disse valgmuligheder...

Når du vælger "Gem e-mail adresse på kunden", vil alle fremtidige fakturaer til denne kunde blive sendt til denne e-mail adresse.

Nogen gange kan der være behov for at sende en note til kunden, og da skal du vælge "Tilføj note".