Onboarding
FI Indbetalingskort
Ansøg om FI-indbetalinger fra Danske Bank

Sådan ansøger du om FI-indbetalinger fra Danske Bank

Andrew Jensen avatar
Skrevet af Andrew Jensen
Opdateret over en uge siden

Hvis du er kontoførende i Danke Bank, og ønsker at modtage dine FI-indbetalinger fra Danske Bank via FarPay, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig.

Tryk venligst på knappen "Send e-mail" herunder, skriv teksten "Jeg ønsker at modtage FI-indbetalinger fra Danske Bank" i emnefeltet, og i tekstfeltet skriver du din virksomheds navn, adresse og CVR-nummer, samt dit navn og direkte telefonnummer.

Du bliver så kontaktet af os angående de praktiske detaljer omkring din ansøgning, herunder hvilken FI-kreditor skal kobles til aftalen hos Danske Bank og os.

FarPay får direkte besked fra Danske Bank, når de har oprettet aftalen. Vi sørger så for, at aftalen aktiveres i vores system, og du får derefter direkte besked fra os når den er klar til brug.

De bedste hilsner

FarPay ApS

Wildersgade 14, 3.

1408 København K