FAQ
Betalingsaftaler
Tilmeld LS-betalingsaftaler via FarPay

Tilmeld LS-betalingsaftaler med reg-/kontonr. og CVR-nr.

Andrew Jensen avatar
Skrevet af Andrew Jensen
Opdateret over en uge siden

Du kan selv tilmelde LS-betalingsaftaler via FarPay, uden at kunden selv skal gøre det via LS-tilmeldingslink, som du sender til dem via FarPay portalen. I forbindelse med denne funktionalitet, henvises til gældende Leverandørservice kreditorregler, som du venligst bedes forholde dig til.

Processen ved tilmelding er simpel. Du modtager reg-/kontonr. og CVR-nr. fra kunden, og så tilmelder du LS-betalingsaftalen via FarPay portalen, eller kunden gør det via den faktura, som FarPay sender til kunden på jeres vegne.

For at dette skal blive muligt, skal du ansøge Leverandørservice om at få funktionaliteten tilføjet din LS-kreditoraftale, og det gør du ved at udfylde denne formular.

Udfyld alle stjernemarkerede felter, og i feltet "Kort beskrivelse" skal du indsætte denne tekst:

"Vi ansøger hermed om muligheden for at vi selv eller vores kunder kan tilmelde LS-betalingsaftaler via FarPay, ved angivelse af reg-/kontonr. og CVR-nr., istedet for at vores kunder kun kan tilmelde sig via LS-tilmeldingslink".

Tryk derefter på "Send". Så kommer en ny side frem, hvor du skal skrive "de bevægende bogstaver", som eksemplet herunder viser, og tryk derefter på "Send" igen.

Når Leverandørserice har givet dig besked om at de har tilføjet muligheden, skal du videresende e-mailen du har modtaget fra LS til support@farpay.dk, så vi også kan tilføje funktionaliteten i vores system.