Met Feedback Company kun je gemakkelijk jouw online reputatie beheren. Simpelweg door het gebruik van Feedback Company voor jouw bedrijf kunnen klanten worden uitgenodigd om de producten en services te beoordelen. Beoordelingen worden automatisch verzameld door de Feedback Company tool en getoond op uw website, onze reviewpagina's en in de Google zoekresultaten. Dit draagt direct bij aan vertrouwen en verkoopcijfers.

Gebruik onze nieuwe functie Vragen & Antwoorden voor sneller en gemakkelijker interactief contact met uw klanten.

Installatie

Vind de Feedback Company app in de Lightspeed App Store en druk op installeren.

Vul uw Lightspeed gegevens in, geef toestemming en ga akkoord.

Configuratie

Start bij het selecteren van de taal die je wilt gebruiken.
Je kunt alle talen individueel configureren.

Authenticatie instellingen

Voor het verbinden van jouw Feedback Company account met Lightspeed moet je gegevens invullen. Deze gegevens bevatten de Client ID en Client Secret deze kunnen beide gevonden worden in jouw Feedback Company customer portal.

Ga naar mijn Account om jouw gegevens te vinden. Als de gegevens niet zichtbaar zijn neem dan contact op met helpdesk@feedbackcompany.com en wij zullen je helpen de inlog gegevens te activeren.

Kopieer de codes en vul deze in op de configuratie pagina.
De code moet 32 karakters lang zijn.

Uitnodiging instellingen

Bij het configureren van de uitnodiging kan je instellen dat je een feedback uitnodiging stuurt na elke aankoop in de winkel. De uitnodiging zelf kan je configureren in de Feedback Company customer portal.

Start met het selecteren van een trigger voor de uitnodiging.
Dit kan betekenen dat je automatisch een uitnodiging verstuurd bij de binnenkomst van een order. Hiernaast kan je instellen dat de uitnodiging verstuurd word na betaling of nadat de order is bezorgd. Wij raden de laatste optie aan.

Uitnodiging vertraging

Het is mogelijk een vertraging in te stellen voor het versturen van een uitnodiging. Het kan een vertraging geven in uren of dagen. Voor fysieke producten raden wij aan om een vertraging van dagen in te stellen. Een vertraging van 5 tot 7 dagen is de standaard.

Je kan ook een reminder instellen voor de uitnodiging.
Deze reminder kan tenminste 2 dagen na de initiële uitnodiging verzonden worden .
Gebruik deze schakel voor het in of uitschakelen van een reminder.

Product Review Widget instellingen

Wanneer je Product Reviews verzameld met Feedback Company kan je gemakkelijk verzamelde product reviews tonen op uw product pagina's.

De product review widget bestaat uit twee delen. De summary widget en de extended widget. De summary widget geeft de sterren weer en het aantal verzamelde reviews. Na hierop te klikken zal het weergeven worden onder de product titel.

De extended widget zal alle review data weergeven waaronder onze Vraag & Antwoord functie. De extended widget zal verschijnen als de klant klikt op de summary widget.

Activeer Widgets

Als je de product review widget wilt tonen in jouw webshop activeer dan de widgets and kies een extended widget type. De extended widget kan worden weergegeven als een sidebar, dan verschijnt deze als je op de widget klikt, of als een Pop-up in het midden van de pagina.

Kies simpelweg het gewenste widget type in de instellingen.

Je krijgt een melding krijgen bij het opslaan van deze instellingen. Het kan 5 minuten duren voordat de widget zichtbaar is in de webshop.

Als je de widget of de uitnodigingsinstellingen wilt veranderen, ga je naar de geïnstalleerde app en kies je opnieuw instellen.

Advanced Summary Widget Settings

Belangrijk: deze instelling is alleen voor ervaring gebruikers.
Als je de summary widget op een ander deel van jouw pagina wilt dan kan je dit aanpassen met de CSS selector in de sectie hieronder

Standaard staat de widget onder de pagina's h1.

Meerdere talen

Het instellen van meerdere talen is makkelijk. Kies simpelweg de gewenste taal en volg dezelfde stappen als hierboven. Elke taal heeft zijn eigen gegevens in jouw Feedback Company account. Als er op jouw account geen meerdere talen zijn geactiveerd raden we ja aan om contact op te nemen met Feedback Company via helpdesk@feedbackcompany.com

Bedrijfs Review Widgets

Er kunnen ook bedrijfsreviews worden weergeven met een van Feedback Company's Trust widgets. Deze Trust widgets zijn niet inbegrepen in de app in Lightspeed, maar zijn beschikbaar in de Feedback Company customer portal. Daar kan je een Trust widget selecteren met een widget html code.

Veel Lightspeed eCom templates hebben deze code functie al als een standaard optie. De Trust widget kan geactiveerd worden door de gegeven widget html code in te vullen bij de template instellingen.

Als je vragen heb rondom deze functie dan kunt je contact opnemen met de template ontwerper of de Feedback Company helpdesk via helpdesk@feedbackcompany.com.

Heeft u het antwoord gevonden?