Installatie

Om de Feedback Company plugin voor WordPress te installeren is technische kennis van jouw WordPress thema nodig. Om te beginnen, download de laatste versie van de Feedback Company plugin voor WordPress:

Versie: 2.4.5 in Wordpress Marketplace

Na het downloaden van het zip bestand, log in op je WordPress admin en gebruik het hoofd menu op te navigeren naar "Plugins / Add New" en click op de "Upload Plugin" knop en selecteer het zip bestand dat je zojuist hebt gedownload.

Configuratie

Gebruik het hoofdmenu om te navigeren naar "Settings / Feedback Company" om het configuratie formulier te vinden. Vul het configuratie formulier van de Feedback Company plugin in en plaats de widget in je webshop om de functionaliteit te gebruiken. Het configuratie formulier is verdeeld in de secties "Authentication settings", "WooCommerce Settings", "Merchant reviews widget", and "widgets preview". Hoe de widget geplaatst moet worden in jouw webshop is uitgelegd in de sectie "Widget placement".

Authenticatie Instellingen

WordPress Instellingen

Merchant reviews widget

Widgets preview

Deze sectie toont een voorbeeld van je widget. Wanneer je de instellingen van de widget veranderd zal er een voorbeeld worden getoond van de nieuwe versie.

Widget placement

Er zijn 2 manieren om de widget in je webshop te plaatsen, via de shortcode of via de widgets pagina van WordPress.

Om de shortcode te gebruiken, kopieer de shortcode in een tekst editor, zoals bij pagina's of posts. De shortcode toont de widget wanneer de pagina weergeven wordt. De beschikbare shortcodes zijn:

• [feedback_company_merchant_review_widget]

Om de widgets te plaatsen via de widgets pagina van WordPress, gebruik het hoofdmenu om te navigeren naar "Appearance / Widgets". Op deze pagina zie je de beschikbare widget velden gedefinieerd door jouw WordPress thema en een paneel met de Feedback Company widget. Sleep de Feedback Company widget in een widget veld om deze te tonen in jouw webshop.

Features

Uitnodigingen

Verzend automatisch review uitnodigingen via email naar jouw klanten gebaseerd na de aankoop in jouw webshop. Op deze manier verzamel je product en bedrijfsreviews.

Trust Widget

Toon de Trust widget van je verzamelde merchant reviews op je webshop. Zo kunnen de bezoekers de reviews zien op het Feedback Company platform.

Heeft u het antwoord gevonden?