Het Feedback form aanpassen

Lees hoe de vragenlijst, de voorkeuren en het design van het Feedback form kan worden aangepast.

Feedback Company avatar
Geschreven door Feedback Company
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Feedback form kan je jouw vragenlijst aanpassen en jouw vragen samenstellen. Om je Feedback form aan te passen log je in op jouw portal en klik je op Feedback form.

Vervolgens kun je kiezen uit: Stap 1, Stap 2 en Vormgeving. Hieronder worden ze alle drie toegelicht. Ter informatie: het veld 'op naam of anoniem' is verwijderd uit zowel stap 1 als 2.

Stap 1

In stap 1 kun je een nieuwe vraag toevoegen aan jouw Feedback form. Klik hiervoor op de blauwe knop zoals aangegeven in de afbeelding hieronder. Hier kun je ook het type vraag selecteren en deze op publiek of niet van toepassing plaatsen. Wanneer een vraag niet op publiek is geselecteerd wordt het antwoord op deze vraag niet openbaar gepubliceerd.

Stap 2

Stap 2 geeft de mogelijkheid aan te geven welke persoonlijke vragen je toe wil voegen aan je Feedback form. Vink "Toon veld in formulier" aan wanneer je deze vraag wil meenemen in het formulier. Wanneer je op "Maak veld optioneel" klikt geef je de reviewer de kans om de vraag niet te beantwoorden. Hieronder is weergegeven in de afbeelding hoe dit eruit ziet. Klik vervolgens op "Opslaan".

Wanneer je gebruik maakt van de vestigingsmodule kun je onder "Aangepast label voor veld" een gepersonaliseerde label voor de vestiging keuze invullen. Daarbij kun je met het label voor de vestigingen-dropdown, wat op jouw persoonlijke reviewpagina wordt weergegeven, aanpassen.

Vormgeving

We hebben een 'succes-emoji' toegevoegd aan de succespagina die jouw klant te zien krijgt na het indienen van een review. Je hebt de mogelijkheid om de emoji te wijzigen en de confetti op de succespagina uit te schakelen. De standaardkleuren van de confetti zijn Feedback Company kleuren. Je kunt de confetti afstemmen op jouw huisstijl.