Integratie Magento 1

Lees hoe je de Feedback Company plugin voor Magento 1 kan installeren.

Feedback Company avatar
Geschreven door Feedback Company
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Installatie

Om de Feedback Company plugin te installeren voor Magento 1, is technische kennis van jouw Magento thema vereist.

Download

De laatste versie van de Feedback Company Magento 1 plugin kan gedownload worden via één van de links hieronder.

Versie: 1.1.1
Download zip
Download tarball

Integratie

Wij raden aan om een File Transfer Protocol (FTP) te gebruiken om de plugin te uploaden en de plugin source code op de juiste manier te plaatsen in de Magento installatie. Zodra je FTP-cliënt klaar is voor transfer, kopieer je de app/map in de plugin en plaats je de upstream binnen de Magento's root path. Om uit te vinden of je in de root bent, moet je op zoek gaan naar een reeds bestaande app/map. De plugin moet geïnstalleerd worden na het plaatsen van de content van de app/map van de plugin in de app/map in de Magento installatie. Om dit te bevestigen, navigeer je door de hiërarchie van de mappen en zoekt u Magento1/FeedbackCompany/.

Ga verder met het opstarten van uw Magento 1 installatie en log in op uw adminpaneel. Het moet het menu-item 'Feedback Company' in de navigatiebalk presenteren:

Authenticatie

Om de plugin te laten werken, dien je jouw Feedback Company klantengegevens in te voeren.

Je kunt je gegevens invoeren door te klikken op het menu-item Feedback Company, dat een instelpagina voor de plugin Feedback Company bevat. Vergeet niet om na het invoeren van je gegevens dit op te slaan, zodat het Feedback Company platform de authenticatie voor je kan uitvoeren.

De Trust widget toevoegen aan een pagina

Na het installeren van onze plugin en het succesvol authenticeren met ons platform, kan de trust widget worden geplaatst in elke sectie op elke pagina van je e-commerce platform. Om de widget toe te voegen, navigeer je naar CMS/Widgets en klik je op 'Add New Widget Instance'. Vul de velden van het formulier in en zorg ervoor dat het er precies zo uitziet:

Het is van cruciaal belang dat je het rwd / default onderdeel hebt geselecteerd. Als je iets anders hebt geselecteerd, zal de widget niet werken. Eenmaal klaar, klik op 'Doorgaan' en je zou zoiets moeten zien:

Je kunt alles configureren wat je wil op de plaats waar je de widget wil plaatsen. Zorg er echter voor dat de sorteervolgorde niet wordt overschreven door een andere widget die je in het verleden hebt geplaatst, aangezien die widget in theorie zou kunnen verdwijnen. Zodra je de widget hebt geconfigureerd, klik je op Opslaan. Het laatste deel van dit proces is het doorspoelen van je cache. Dit kan worden gedaan onder Systeem -> Cache Management. Druk op de grote 'Flush Magento Cache' knop om uw cache door te spoelen. U hoeft niet op de knop 'Flush Cache Storage' te drukken. Het indrukken van de eerste knop volstaat voor deze procedure.

Je kunt nu de pagina verversen waar je de widget hebt geplaatst om je widget te zien verschijnen. Het ziet er zoiets als dit uit: