Integratie PrestaShop

Lees hoe je de Feedback Company plugin voor PrestaShop kan installeren.

Feedback Company avatar
Geschreven door Feedback Company
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Installatie

Om de Feedback Company plug-in gemakkelijk voor PrestaShop te kunnen installeren, download je de laatste versie van de Feedback Company plugin voor PrestaShop:

FTP

Na het downloaden van het zip bestand, open je jouw FTP client en upload je het zip bestand in de ‘Modules’ map. Daarna log je in op jouw PrestaShop beheeromgeving en gebruik je het hoofdmenu om naar ‘Improve/Modules’ te navigeren. Zoek hierna naar Feedback Company en klik op installeren.

Configuration

Gebruik het hoofdmenu om naar ‘Improve/Modules /Modules & Services’ te navigeren en klik op de ‘Configure’ knop naast de Feedback Company plug-in om het configuratie forumlier te vinden.

Authenticatie

Uitnodigingen

Product Summary Widget

Merchant Widget

Customization

Features

Uitnodigingen

Verstuur via de mail automatische uitnodigen naar jouw klanten nadat er een order is geplaatst. Verzamel hiermee bedrijfsreviews en product reviews.

Op de productdetailpagina’s komt er een uitgebreidere widget met een lijst van de product reviews:

Bedrijfsreviews

Toon een samenvatting van de verzamelde reviews op jouw webshop. Door hierop te klikken komen jouw website bezoekers op jouw berdrijfspagina van Feedback Company terecht.