De feedbackvragen samenstellen
Feedback Company avatar
Geschreven door Feedback Company
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Eén van de meest belangrijke functies van onze tool is onze aanpasbare vragenlijst. Bij Feedback Company kun jij je eigen gepersonaliseerde vragenlijst samenstellen. Wil je meer diepe inzichten verkrijgen over hoe jouw bedrijfsprocessen verlopen? Of wil je een snelle en eenvoudige vragenlijst? Het is aan jou.

Mogelijke vragen

1. Sterren score vragen; Voeg toe tot 15 sterren score vragen

2. Open vragen; Voeg maximaal 5 open vragen toe

3. Meerdere antwoorden; Vraag met een dropdown menu

4. Contact; Stuur een verzoek tot contact in de vragenlijst

5. Hoofdvraag; Gehele ervaring met de webshop wordt naar Google gestuurd

6. Eindoordeel; De score die naar Google wordt gestuurd

7. Aanbeveling; Zou je klant het bedrijf aanbevelen aan anderen

8. NPS; Hoe wordt je merk gewaardeerd. Zouden jouw klanten je aanbevelen aan anderen

9. CES; Verbeter de klanten ervaring met onze CES vraag

Je vragenlijst samenstellen

Je kunt in 3 gemakkelijke stappen de vragenlijst opzetten (stap 1, stap 2, vormgeving). In de eerste stap kun je vragen en de lengte van de vragenlijst bepalen. Wil je een toegankelijke makkelijke vragenlijst (kort) of wil je meer diepe inzichten over jouw merk en service (lang)? Bij stap 2 kunnen je persoonlijke vragen voor jouw klanten bepalen, is er een naam nodig of kan er anoniem een review worden geplaatst? Wil je weten wat de leeftijd van de klant is of welk product er is gekocht? Bij de tab "Vormgeving" kun je de kleur van de vragenlijst knop bepalen en heb je de mogelijkheid om een coupon toe te voegen.

Stap 1

1. Ga naar de tab "Feedback form" door in te loggen op jouw portal (https://feedbackcompany.com/questions)

2. Voeg de vragen toe die jij aan jouw klanten wilt stellen

a. Klik op ''Vraag toevoegen''

b. Selecteer de soort vraag die je wil vragen

c. Voeg de vraag toe

d. Klik op ''Opslaan''

3. Het formulier wordt automatisch opgeslagen

Stap 2

In stap 2 kun je bepalen welke persoonlijke details jij van je klanten wil weten.

1. Ga naar de tab "Feedback form" door in te loggen op jouw portal (https://feedbackcompany.com/questions)

2. Klik op "Stap 2"

3. Kies welke informatie je wil weten van de klant

4. Beweeg je muis naar “Aangekocht product” wanneer je deze vraag wil aanpassen

5. Klik op “Opslaan”

Vormgeving

Bij de tab "Vormgeving" kun je het design van de succespagina en de kortingscode aanpassen.

Verander de confetti en emoji op de succespagina

Wanneer jouw klanten een review achterlaten komen ze op de succespagina terecht. Op deze succespagina wordt een "succes emoji" en "succes confetti" getoond. Je kan verschillende aanpassingen maken aan deze succespagina. Je hebt de keuze om de "succes emoji" te veranderen, de confetti wel of niet te tonen, en de kleuren van confetti te veranderen. Je kan deze kleuren bijvoorbeeld veranderen naar de huisstijl van jouw bedrijf. Zo ziet de succespagina eruit zonder veranderingen:

1. Klik op de “Vormgeving” tab

2. Beweeg je muis naar "Succes emoji” om de emoji op de succespagina aan te passen

3. Selecteer "Confetti geactiveerd" om de confetti op de succespagina te tonen

4. Kies de confetti kleuren door jouw kleurcodes in te vullen bij "Confetti kleuren"

5. Klik op "Opslaan"

Voeg een kortingscode toe

Wil je jouw klanten belonen voor het schrijven van een review? Activeer dan onze kortingscode. Wanneer deze geactiveerd is zullen jouw klanten deze kortingscode ontvangen om in jouw webshop te gebruiken.

1. Ga naar de tab "Feedback form" door in te loggen op jouw portal (https://feedbackcompany.com/questions)

2. Klik op de “Vormgeving” tab

3. Beweeg je muis naar de “Tekst bij kortingscode” tekst balk

4. Voeg de tekst toe die jouw klanten zien nadat er een review is geschreven

5. Voeg de kortingscode toe

6. Selecteer of de klant de kortingscode ook per e-mail ontvangt.

7. Klik op "Opslaan"