Account gegevens veranderen

Lees meer over hoe jij jouw Feedback Company account aanpast.

Feedback Company avatar
Geschreven door Feedback Company
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lees hier hoe je jouw account aanpast. Het wachtwoord en logo kun je zelf aanpassen. Wil je de bedrijfsnaam en adresgegevens aanpassen? Neem dan contact op met onze helpdesk zij kunnen dit voor je in orde maken.

Account aanpassen

1. Ga naar "Mijn account" door in te loggen op jouw portal (https://feedbackcompany.com/account/)

Gebruikersnaam aanpassen

Klik op het gebruikersnaam tekstveld

1. Vul je nieuwe gebruikersnaam in;

2. Scrol omlaag

3. Klik op "Opslaan"

Wachtwoord aanpassen

Klik op "Voer nieuw wachtwoord in"

1. Klik op het tekstveld

2. Voer je nieuwe wachtwoord in

3. Scrol omlaag

4. Klik "Opslaan"

Bedrijfslogo veranderen

1. Scrol omlaag naar "Bedrijfslogo (max. 200 x 80 pixels)" onder "Bedrijfsinformatie"

2. Klik "Bestand kiezen"

3. Selecteer het bestand dat je wilt gebruiken.

4. Klik "Open"

5. Klik "Opslaan"