Inloggen in de portal
Feedback Company avatar
Geschreven door Feedback Company
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Login naar portal

Goed dat je van onze tool gebruik gaat maken, laten we beginnen door in te loggen in de portal. Dit gaat als volgt:

2. Vul de velden in

3. Druk op "Inloggen"

Oeps, wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?

Vervelend! Maar geen zorgen, je kan gemakkelijk je wachtwoord resetten. Je hebt alleen het mailadres nodig waarmee je een gebruiker hebt

2. Klik op "Wachtwoord vergeten?"

3. Vul het e-mailadres of gebruikersnaam in waar jouw gebruiker mee is geregistreerd.

4. Je ontvangt een mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Geen mail ontvangen? Het kan zijn dat er een tikfout is gemaakt in het mailadres, probeer het dan nogmaals. Mocht het alsnog niet lukken, dan kan het zijn dat het mailadres nog geen gebruiker heeft. Neem contact op met onze helpdesk.