Trust widgets tonen op jouw website

Lees hier hoe jij de Trust widget op jouw website kan implementeren

Feedback Company avatar
Geschreven door Feedback Company
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het verzamelen van reviews is een goede eerste stap. Het tonen van reviews een goede tweede. Met de Feedback Company trust widgets kun je je gemiddelde reviewscore op je website laten zien. Sommige trust widgets tonen ook recent geschreven reviews.

Door in te loggen op jouw portal en vervolgens in de linkerkolom te klikken op "Trust widgets" kun je een widget genereren. Je kan kiezen uit een Bar Widget, Badge Widget - Klein, Badge Widget - Groot en een Floating Widget. Om één van onze trust widgets op je website te plaatsen, volg je de volgende 3 stappen:

Stap 1

Kies een trust widget. Klik op de blauwe knop met de tekst ‘Generate’ om de code op te halen.

Stap 2

Kopieer de code door op de witte knop met de tekst ‘Copy’ te klikken.

Stap 3

Plak de code in de backend van de website.

Een custom widget maken

Wil jij een eigen widget maken? Dat is mogelijk. Je dient je eigen design te creëren en de widget te laten maken door een developer. Om de reviews in deze widget te tonen dien je gebruik te maken van onze API GET. Vraag jouw API credentials aan bij onze helpdesk. (Toegang tot de API GET zit mogelijk niet in het pakket dat je bij Feedback Company afneemt, om de API GET toe te voegen kun je contact opnemen met onze sales afdeling)

Wil je meer informatie over onze API? Klik hier