Een korte handleiding die de opzet en het beheer van de automatische uitnodigingen tussen Shopify en Feedback Company uitlegt.

Eerste verbinding

Stap 1

Vul in de volgende link de naam van de winkel in. Dit is zonder https://www.

https://shopify-app.feedbackcompany.com/install?shop=(naam van je website)

Voorbeeld: https://shopify-app.feedbackcompany.com/install?shop=example.com

Stap 2

Je wordt naar de volgende pagina gevraagd

Zoals je kan zien kun je de connectorcode vinden onder je account via https://portal.feedbackcompany.com/login

Als je al bent ingelogd, kun je deze link volgen: https://feedbackcompany.com/account/

Vervolgens scroll je naar beneden en zie je onder basisinformatie connectorcode staan:

Ga terug naar de verbindingspagina tussen Shopify en Feedback Company. Vul al je voorkeuren in en klik op verzenden.

Hierna wordt de automatische verbinding voltooid. Deze zal op de achtergrond in werking zijn. Als je wil kun je het testen door het indienen van een test order.

Je vindt onze app onder Apps in Shopify.

Instellingen bewerken na de eerste verbinding:

Om je instellingen te beheren ga je naar Apps > Over > Voorkeuren bewerken. Op deze manier kun je de instellingen opnieuw instellen. Na het opslaan zijn je nieuwe instellingen actief.

Dat is het, je bent klaar!