Functionaliteiten

Functies in het onderzoeksportaal

Feedback Company avatar
Geschreven door Feedback Company
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je hebt ingelogd op het portal krijg je de overzichtspagina te zien (deze verschilt soms per gebruiker, maar bevat meestal de onderdelen zoals hieronder aangegeven). De pagina is onderverdeeld in vier tegels die gekozen kunnen worden. In volgorde zijn dit:

1. Dashboard: Klik op dashboard om toegang te krijgen tot de verschillende dashboards die beschikbaar zijn binnen het onderzoeksportaal.

2. Uitnodigen: Klik op uitnodigingsmodule om respondenten uit te nodigen voor een onderzoek

3. Downloads: Klik op downloads om specifieke rapporten in Excel of PDF te genereren.

4. Hulp: Klik op hulp om naar de documentatie te gaan, hier staan onder andere deze handleiding maar ook andere handige informatie over onderzoeken.

App Switcher

In het portal kun je rechtsbovenin de zogenaamde app switcher vinden. In elk van de apps (Dashboard, Uitnodigen, Downloads) kun je daarmee makkelijk tussen bepaalde functionaliteiten wisselen. Om de app switcher te gebruiken:

1. Klik op het icoontje voor de app switcher om deze te openen

2. Selecteer in de app switcher de gewenste functionaliteit

App Switcher

Profiel, taal en notificaties

Naast de App Switcher hebben we nog enkele andere functies in de menubalk, deze staan hieronder aangegeven.

1. Dit icoontje geeft toegang tot het menu om het account te beheren.

2. Binnen uw account is het mogelijk om het wachtwoord aan te passen of een api-key te genereren voor het opzetten van een koppeling met andere applicaties. Tevens kan een gebruiker hier uitloggen. Gebruikers worden automatisch uitgelogd indien er 10 minuten geen activiteit is.

3. Hier kunt u uw taal aanpassen naar Nederlands of Engels

4. Hier kunt u aankondigingen en nieuwe functionaliteiten vinden