Inloggen

Inloggen & Wachtwoord vergeten

Feedback Company avatar
Geschreven door Feedback Company
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Inloggen op het onderzoeksportaal kan via het brancheplatform of maatplatform waarop je bent aangesloten. Als je bijvoorbeeld een maatplatform hebt kun je dit doen door naar <maatplatform-naam>.tevreden.nl/portal te gaan, bij brancheplatformen zoals bijvoorbeeld autobedrijf.tevreden.nl kun je naar autobedrijf.tevreden.nl/portal gaan. Daarnaast staat er op sommige platformen een login knop, maar het makkelijkste is om het de platform url te gebruiken met /portal erachter.

Inloggen op het portal

De inlogpagina van het portal staat zoals gezegd op elk platform (voorbeeld: https://autobedrijf.tevreden.nl/portal).

Inlogpagina portal

Hierop aangekomen kun je:

• De gebruikersnaam en het wachtwoord invullen.

• Via de knop 'inloggen' kun je vervolgens inloggen.

Ben je je wachtwoord vergeten? Gebruik de knop " Ik ben mijn wachtwoord vergeten" of mail naar: helpdesk@feedbackcompany.com