Publiceren via Widget

Publiceren van beoordelingen op website via standaard widgets

Feedback Company avatar
Geschreven door Feedback Company
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De standaard publicatiewidgets zijn voor vrijwel alle platformen binnen het onderzoeksportal beschikbaar. Een publicatiewidget is een stukje code (iframe) die geïntegreerd kan worden op een plek naar wens in de eigen website(s). Publicatiewidgets zijn beschikbaar op organisatie en/of vestigingsniveau indien van toepassing.

In de publicatiewidget kan bijvoorbeeld de review in combinatie met het rapportcijfer gepubliceerd worden indien de review voldoet aan de huisregels.

Het plaatsen van alleen de publicatiewidget zal geen verbeteringen geven voor de online vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Het plaatsen van de publicatiewidget geeft daarentegen wel vertrouwen aan bezoekers van je website, die kunnen zien wat andere klanten van de dienstverlening vinden.

Hieronder zie je een voorbeeld:

Waar kun je de widgetcode vinden/genereren?

Wanneer je inlogt op het dashboard klik je op de knop Integraties.

Je komt nu in het widget menu terecht

Binnen dit widget menu kun je de grootte/hoogte en stijl van je widget zelf bepalen. De preview van je widget wordt aan de zijkant als voorbeeld weergegeven, zodat je weet hoe je widget eruit komt te zien.
Zie voorbeeld:

Klik op de balk 'Code' . Je krijgt nu de widgetcode te zien, deze widgetcode kun je vervolgens aan de achterkant van jouw website plakken, zodat de widget wordt getoond waar jij wenst.

Hulp nodig met het genereren of tonen van een widget voor op jouw website? Neem contact op met de helpdesk via helpdesk@feedbackcompany.com