Autotrack

Toon je behaalde score op autotrack met behulp van onze integratie

Feedback Company avatar
Geschreven door Feedback Company
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op Autotrack is het mogelijk om de resultaten en reacties door te plaatsen.

Praktisch is hiervoor nodig het Autotrack dealerID (in onze administratie AutotrackID) en dat er gekozen is om te publiceren. Vanaf dan gaat het automatisch.

Mocht je niet direct weten wat het dealerID is, dan kan je dit achterhalen door op de bedrijfspagina op Autotrack te kijken naar de URL hierin staat een nummer, dat is het benodigde ID, bijvoorbeeld:

In de Autotrack omgeving zal wel aangegeven moeten worden dat de resultaten van Autobedrijf.tevreden.nl getoond moeten worden op de bedrijfspagina en bij de advertenties op Autotrack.

Het resultaat is dan bijvoorbeeld hier te zien: