Kyselyn ominaisuudet
Kuinka lisätä useita kieliä kyselyyn

kielet, kielien lisääminen kyselyyn, miten lisätä kieliä, eri kieliä

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Useiden kielten lisääminen kyselyyn on helppoa ja arvokasta asiakkaillesi, jotta he voivat antaa palautetta haluamallaan kielellä. Voit lisätä niin monta kielivaihtoehtoa kuin haluat.

1. Siirry Kyselyiden hallinta-näkymään ja valitse jo voimassaoleva kysely tai luo uusi kysely

2. Klikkaa "+" -kuvaketta lisätäksesi uusia kieliä kyselyyn

3. Käännä kyselysi halutulle kielelle. Huomaa, että näet ensimmäiseksi tehdyn kyselyn pohjana, kun käännät kyselyä uudelle kielelle

Muista lopuksi tallentaa tekemäsi muutokset!