Salasanan vaatimukset

salasana, käyttäjä, tili

Kristian Stolt avatar
Tekijä: Kristian Stolt
Päivitetty yli viikko sitten

Kun olet luonut Feedbackly-tilin tai sinut on kutsuttu jäseneksi Feedbackly tiimiin niin pääset asettamaan tilillesi uuden salasanan.

Salasana tulee täyttää muutamat vaatimukset, jotta tilisi ja tietosi pysyvät turvassa.

Varmistathan, että salasana täyttää vähintään alla olevat kriteerit:

• 8 merkkiä

• Vähintään 1 pieni kirjain

• Vähintään 1 iso kirjain

• Numero

• Erikoismerkki ('?' merkkiä ei voi käyttää salasanassa)

Huomaa, että Feedbackly-tuki ei pääse näkemään salasanaasi, koska käytämme kolmannen osapuolen salasanapalvelua, joka auttaa sinua myös vaihtamaan salasanasi, jos kohtaat ongelmia tai unohdat salasanasi.