Ongelmanratkaisu
Feedbackly palautelaitteen sovellus
Kyselyn päivittäminen/uudelleen lataaminen jos kysely jumittuu palautelaitteelle
Kyselyn päivittäminen/uudelleen lataaminen jos kysely jumittuu palautelaitteelle
Gustav Thomasson avatar
Tekijä: Gustav Thomasson
Päivitetty yli viikko sitten

Jos kysely on jumittunut palautelaitteelle, yritä päivittää se uudelleen painamalla nopeasti neljä kertaa palautelaitteen vasenta yläkulmaa. Paina ponnahdusikkunassa "reload".

Tämä voi auttaa, jos näyttö on:

• Tyhjä / valkoinen

• Yrittää jatkuvasti ladata kyselyn (näyttää kolme liikkuvaa pistettä)

• On jäänyt jumiin johonkin kysymykseen eikä siirry seuraavaan kysymykseen