Ongelmanratkaisu
Feedbackly palautelaitteen sovellus
Palautelaite toimii normaalisti, mutta palaute ei näy Feedbacklyn taustahallinnassa
Palautelaite toimii normaalisti, mutta palaute ei näy Feedbacklyn taustahallinnassa

yhteysongelmia, iPad, lataa, offline, tallennetut vastaukset, vastausten lataaminen, palaute, muisti, verkkoasetukset, internet, laite

Gustav Thomasson avatar
Tekijä: Gustav Thomasson
Päivitetty yli viikko sitten

Tarkista ensin, että olet valinnut Feedbacklyn taustahallinnasta oikean mittauspisteen, ja päivitä näkymä. Jos kyselyn tulokset eivät vieläkään näy, laitteella voi olla vaikeuksia yhdistää internetiin.

Huomaa, että iPad-sovellus jatkaa palautteen keräämistä ja tallentamista iPadin muistiin ja seuraavan kerran, kun iPad on yhteydessä Internetiin, jo kerätty palaute latautuu hallintapaneeliin.

Mitä tehdä jos;

A) Kyselyä ei ole lukittu Feedbacklyn palautelaitteeseen:
Jos käytät Feedbacklyn palautelaitetta, jossa on jalusta, käytä klemmaria päästäksesi palautelaitteen aloitusnäyttöön.

Siirry mappiin "Muut" ja kohtaan Asetukset> Yleiset> Nollaa> Palauta verkkoasetukset.
Tämä nollaa myös aiemmin käyttämäsi Wi-Fi-verkot ja salasanat, matkapuhelinasetukset sekä VPN- ja APN-asetukset. Huomaa: jos käytät mobiiliyhteyttä, WiFi-asetuksen tulee olla "pois päältä".

Joissakin tapauksissa palautelaite yrittää muodostaa yhteyden WiFi-verkkoon, mutta näyttää vain "ei ole yhteydessä". Näissä tapauksissa kerättyä palautetta ei lähetetä Feedbackly-taustahallintaan.

B) Kysely on lukittu Feedbacklyn palautelaitteeseen:
Jos laitteeseen on lukittu Feedbacklyn kysely etkä pääse takaisin aloitusnäyttöön, irrota laite virtalähteestä ja anna akun tyhjentyä kokonaan. Kun akku on tyhjentynyt kokonaan, kytke se sitten takaisin virtalähteeseen.

Odota, että iPad latautuu. Huomaa, että tämä voi viedä tunnin, ennen kuin palautelaitetta voidaan käyttää uudelleen. Palautelaite on ladannut tarpeeksi, kun se käynnistyy. Kun Feedbacklyn kysely avautuu, yritä antaa palautetta ja tarkista noin viiden minuutin kuluttua, että taustahallinta näyttää palautteen.

Jos palaute ei jostain syystä näy vieläkään ja yllä olevat toimenpiteet eivät toimineet, ole yhteydessä meidän asiakastukeen support@feedbackly.com niin autamme asian kanssa.