Tyytyväisyysasteikko

asetukset, analytiikka, raportointi, tyytyväisyys, asteikko

Jasmin Rajava avatar
Tekijä: Jasmin Rajava
Päivitetty yli viikko sitten

Analytiikka sivulla tyytyväisyysasteikko on ilmoitettu oletuksena prosentuaalisesti. Jos kuitenkin haluat tarkastella tyytyväisyysasteikkoa numeraalisesti ilmoitettuna voit muokata tämän helposti tuotteen sisältä asetuksista.

Huom! Muutokset pystyvät tekemään vain pääkäyttäjät.

1. Siirry ensimmäiseksi Asetukset- näkymään ja klikkaa Tyytyväisyysasteikko- otsikko auki.

2. Riippuen siitä, käytätkö kyselyissäsi 4 vai 5 pisteen hymiö-asteikkoa, aseta tyytyväisyysasteikko samaksi. Valitun asteikon saa aktiiviseksi klikkaamalla "Käytössä" nappia. Kun olet tehnyt muutokset muista tallentaa ne.

Huom! Muutokset tulevat voimaan koko organisaatioon.

3. Siirry Analytiikka- sivulle, josta löydät "Näkymävaihtoehdot".

Huom! Kohta on automaattisesti aktiivinen, mutta voit halutessasi klikata tämän myös pois päältä. Tällöin tyytyväisyysasteikko muuttuu takaisin prosentuaaliseksi.

4. Vaihtoehtoisen tyytyväisyysasteikon ollessa aktiivinen näet tyytyväisyyskysymyksissä keskityytyväisyyden numeraalisena valitsemallasi asteikolla.

Jos tarvitset tukea ominaisuuden käyttöönotossa, voit olla meihin yhteydessä joko chatin tai sähköpostin support@feedbackly.com kautta.