Verkkokauppa ja tilaukset
Asiakastilin käyttö
Miten voin rekisteröityä verkkokauppaanne?
Päivitetty tällä viikolla

Rekisteröitymällä eli luomalla tilin verkkokauppamme ylävalikon Kirjaudu/Rekisteröity-painikkeen kautta liityt samalla kanta-asiakasjärjestelmämme jäseneksi. Tämän jälkeen pääset suoraan tilillesi ja voit asettaa tilisi salasanan Tilin tiedot-osiossa. Kiitoksena rekisteröitymisestä lisäämme tilillesi ensimmäiset pisteet. Huomioithan että pisteet kertyvät vain sisäänkirjautuneena tehdyistä tilauksista.