Verkkokauppa ja tilaukset
Tilauksen tekeminen
Minulla on käytössä ale- tai lahjakorttikoodi, miten hyödynnän sen tilauksellani?
Minulla on käytössä ale- tai lahjakorttikoodi, miten hyödynnän sen tilauksellani?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit käyttää ale- tai lahjakorttikoodin seuraavasti verkkokaupassamme:

1. Lisää kaikki haluamasi tuotteet ostoskoriin

2. Siirry seuraavaan vaiheeseen Tilaustiedot-näkymään

3. Klikkaa painiketta Onko sinulla kuponki? Paina tästä ja kirjoita kuponkikoodi sivun yläosassa ja syötä koodisi, kirjoita koodi ja klikkaa Käytä kuponki-painiketta

HUOM! Mikäli koodi oikeuttaa ilmaisiin toimituskuluihin, valitsethan toimitustavaksi Postipaketti tai Matkahuolto: Lähellä-paketti.

4. Viimeistele tilaus