Verkkokauppa ja tilaukset
Tilauksen tekeminen
Tilaukseni viimeistely ei onnistu, mitä teen?
Päivitetty yli viikko sitten

Suosittelemme kokeilemaan tilauksen tekemistä uudemman kerran näiden keinojen avulla:

• Kokeilethan verkkokauppamme käyttöä verkkoselaimilla Firefox ja Chrome

• Tyhjennäthän käyttämäsi selaimen historia- ja evästetiedot

• Kokeilethan tilaamista useammalla eri maksutavalla sekä laitteella

• Varmistathan että verkkoyhteytesi on kunnossa

• Tarkistathan että kaikki tarvittavat tilaustiedot on täydennetty

Onnistuneesta tilauksesta saat aina tilaus- ja maksuvahvistuksen sähköpostitse. Voit ottaa tarvittaessa vielä kuvakaappauksen mahdollisesta toistuvasta ongelmatilanteesta ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi.