Alla samlingarServicecenterKABE Smart D
Hur skapar jag ett konto för SMART-D Remote?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ladda ner appen ”SmartD Remote” (från Beijer Electronics Products AB). Appen finns för Iphone i AppStore, Appen finns för Android i Google Play butiken.

Registrering av konto för appen

Tryck på "Register" för att skapa ett konto.

Efter att man har tryckt på Register kommer man till den här vyn, här skapar man sitt konto.

• Skriv in din e-mail adress. E-mail adressen måste vara aktiv.

• Skapa lösenord samt bekräfta lösenord. Tänk på att lösenordet måste innehålla små och stora bokstäver, minst en siffra och ett tecken.

• När man har fyllt i allt trycker man på "Register".

Efter att man har tryckt på Register kommer man till den här vyn. Här står det att man ska logga in på sin e-mail för att bekräfta sitt konto.

Man får e-mail från SmartD Support och via den ska man bekräfta sitt konto. Tänk på att e-mail kan hamna i SPAMfiltret, titta gärna i skräpposten om mailet inte hamnar direkt i inkorgen.

När man har bekräftat sin e-mail är man redo att använda appen.