Veiligheid
Hoe meld ik een gebruiker?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Jouw veiligheid staat voorop bij Fruitz. Als je het gevoel hebt dat je in gevaar bent, of in een moeilijke situatie verkeert, laat het ons dan weten.

Er zijn twee manieren om iemand op Fruitz te melden - op hun profiel, of via een gesprek.

Om iemand vanuit het profiel te melden, volg je deze stappen:

Ga naar hun profiel, druk dan op de "3 puntjes" rechtsboven en dan op " melden".

Kies een van de redenen.

Om een gebruiker vanuit een gesprek te melden, volg je deze stappen:

Druk vanuit het gesprek op het pictogram rechtsboven

Klik dan op " melden".

Vergeet niet de reden van melding te kiezen

Zodra we je rapport ontvangen hebben, zal ons team van moderators het zo snel mogelijk bekijken. Om privacyredenen kunnen we je niet altijd het resultaat van de melding vertellen, maar weet dat we alle meldingen zeer serieus nemen.

Als je het gesprek niet meer kunt vinden, kan het zijn dat je match zijn account heeft verwijderd; of geblokkeerd is op Fruitz of besloten heeft de match te annuleren.

Neem gerust contact op met ons team als je nog vragen hebt, we zijn er voor je!