Instellingen
Het lijkt erop dat mijn profiel is gereset
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ik kan mijn vorige matches niet vinden en ik moest mijn gegevens opnieuw invullen alsof ik een nieuwe account aanmaakte. Hoe kan ik mijn oude profiel/account terugvinden?
Waarschijnlijk heb je twee accounts aangemaakt met verschillende inlogmethoden (Facebook, telefoonnummer, Apple, enz.). Om je oorspronkelijke account terug te vinden, moet je inloggen via dezelfde inlogmethode.
Als je bent ingelogd met Facebook en de toegang tot je account bent kwijtgeraakt, kun je een wachtwoordherstel aanvragen door het adres in te voeren dat is gekoppeld aan het Facebook-account waarmee je bent ingelogd. Je ontvangt dan een e-mail met instructies over hoe je je account kunt herstellen.